Nuläge samt kreativa projekt för själen och nyfikenheten

Posted by on jun 19, 2018 in Okategoriserade | 0 comments

 

 

IMG_5086   IMG_6480

Ohoj, tiden går verkligen fort när en är föräldraledig…

I augusti börjar jag jobba mer, för Er som inte vet så arbetar jag redan nu måndagar på Claque la Mouche (förutom vecka 28, 29, 30 för då drar vår lilla familj på semester). Sedan är det antagligen fullt blås på jobbfronten som gäller, jag återkommer med info för Er som är intresserade!

Under min föräldraledighet har jag trots sömnbrist känt att det börjat klia i fingrarna och den kreativa ådran har pulserat och jag börjat vibrera i lust till att skapa. Det har resulterat i att börja testa måla med akvarell, inreda lite hemma, sökt inspiration och kunskap via nätet vad gäller både hår och träning, samt att äntligen gå ”live” med denna hemsida.

Det som också skett är att en vän, Johanna Kraft (som arbetar som fotograf, du hittar henne på Instagram @johannakraftphotography) och jag har valt att ingå olika kreativa projekt som vi längtat efter att göra för vår kreativitets skull. Vi pratar ihop oss en del innan men sedan låter vi det finnas plats för att improvisera när vi arbetar tillsammans. Det här känns så lustfyllt och här är ett par bilder från två olika sessioner. Än så länge bilder ”back stage” i och med att det tar ett tag att framkalla och arbeta igenom fotona. Jag är så glad över dessa sammarbeten som ger mig glädje, lärdom och lust att skapa mer.

Tack Johanna för att du vill upptäcka tillsammans!

Jag vill passa på att önska Er en trevlig midsommar.

/Therese

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *